featured corporate interiors 

Frequentis - main entry
Frequentis - main entry

Frequentis - custom signage
Frequentis - custom signage

Aland Enterprises - reception area
Aland Enterprises - reception area

Frequentis - main entry
Frequentis - main entry

1/21
Frequentis - main entry
Frequentis - main entry

Strategically placed accents such as updated furniture, partition in company's corporate colour, custom signage and a full height graphic mural, created from imagery from the client's marketing initiatives, gave the existing entry area much needed visual interest & welcoming energy.

Frequentis - custom signage
Frequentis - custom signage

3D custom signage in stainless steel on an colour accented wall with aviation inspired console table, emphasizes the company's corporate image and industrial style.

Sinclair Dental - entry
Sinclair Dental - entry

The angled section of the reception desk mimics the angled glass entry.

Sinclair Dental - reception area
Sinclair Dental - reception area

The cantilevered section of the custom reception desk serves as the barrier-free counter.

Sinclair Dental - reception area
Sinclair Dental - reception area

Ceramic sculptural tile on the reception desk front is easy to clean and makes a striking statement. The company's tag line on the wall personalizes the space for the employees as well as clients.

Sinclair Dental - reception area
Sinclair Dental - reception area

The cantilevered section of the custom reception desk serves as the barrier-free counter. An offset geometric light fixture is the gem in the space and adds necessary task light at night.

Ottawa Police - Collaboration Zone 1
Ottawa Police - Collaboration Zone 1

Latest technology mixed with traditional sketch boards and modular furniture creates multiple areas to converse collaborate and work

Ottawa Police - Collaboration Zone 1
Ottawa Police - Collaboration Zone 1

Blend of modular and mobile furniture within informal and formal areas creates collaboration and conversation among coworkers

Ottawa Police - Collaboration Zone 1
Ottawa Police - Collaboration Zone 1

Latest technology mixed with traditional sketch boards and modular furniture creates multiple areas to converse collaborate and work

Ottawa Police - Collaboration Zone 2
Ottawa Police - Collaboration Zone 2

Modular commercial furniture with easy to care for fabrics creates an informal conversation area within an existing corridor

The Adelaide - public lobby
The Adelaide - public lobby

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Custom millwork with integrated wayfinding off the elevator lobby, helps locate suites easily and quickly

The Adelaide - public corridor
The Adelaide - public corridor

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Bright contrasting colour down the corridor helps to break up the length and provide visual interest

The Adelaide - public corridor
The Adelaide - public corridor

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] The horizontal band along the window is a required safety feature that doubles as glowing beacons of coloured light when viewed from the outside

The Adelaide - main entry
The Adelaide - main entry

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Combination of dark and light stone on floors and walls create a minimal sophisticated look

The Adelaide - main entry
The Adelaide - main entry

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Lighting integrated into custom wood panels recessed into the wall and located adjacent to the entry door intercom, create a sense of welcome and warmth

The Adelaide - main lobby
The Adelaide - main lobby

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] The sophisticated look is achieved with minimal materials balanced in harmony with one another

The Adelaide - lobby lounge area
The Adelaide - lobby lounge area

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Custom wood wall panels in checkerboard relief pattern with corresponding wood ceiling, have integrated lighting creating a warm glow

The Adelaide - lobby lounge area
The Adelaide - lobby lounge area

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Custom wood wall panels in checkerboard relief pattern with corresponding wood ceiling, have integrated lighting creating a warm glow

The Adelaide - common area
The Adelaide - common area

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Multi-functional space required furniture that easy easily moved, stored & cleaned.

BSI Group, Ottawa - entry
BSI Group, Ottawa - entry

New corporate branding required the existing office to undergo a new corporate image with minimal budget and upgrades

BSI Group, Toronto - kitchenette
BSI Group, Toronto - kitchenette

Custom cabinetry in dual tones with colour accent creates visual interest

BSI Group, Toronto - entry
BSI Group, Toronto - entry

Feature wall with 3D metallic panelling and offset signage is a welcoming and professional first impression

BSI Group, Toronto - collaboration
BSI Group, Toronto - collaboration

Vertical colour blocking on the red wall doubles as a writeable surface for when collaboration happens

BSI Group, Ottawa - work area
BSI Group, Ottawa - work area

Colour blocking with multiple paint colours was used to create a striking focal point

BSI Group, Ottawa - boardroom
BSI Group, Ottawa - boardroom

A colour blocking technique on the walls served to integrate the existing wall mounted whiteboards and incorporate them into the concept

BSI Group, Toronto - kitchenette
BSI Group, Toronto - kitchenette

Custom cabinetry in dual tones with colour accent creates visual interest

BSI Group, Toronto - work area
BSI Group, Toronto - work area

Low panel workstations allow for a collaboration type work setting while also allowing light to flow into the space

BSI Group, Ottawa - entry
BSI Group, Ottawa - entry

New corporate branding required the existing office to undergo a new corporate image with minimal budget and upgrades

Dare HR - reception
Dare HR - reception

New finishes along with custom reception desk, ceiling bulkhead and specialty lighting were incorporated into a space with existing architectural features

Dare HR - lobby
Dare HR - lobby

An outdated lobby has been given a sophisticated upscaled look by replacing all surfaces with new natural warm toned materials and contemporary lighting

Interis - reception area
Interis - reception area

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Combination of natural materials in warm tones encase this custom reception desk

Interis - entry
Interis - entry

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Building columns, that landed centred within the space plan, have been masked with custom curved full height wood panels that create a perfect place for accent lighting and displaying

Interis - integrated staircase
Interis - integrated staircase

New internal staircase links the corporate space with the main office space

Interis - lobby
Interis - lobby

[Designed by Erika Ferrarin for KADC] Warm natural materials were used to update a once drab lobby area with minimal lighting

Aland Enterprises - reception area
Aland Enterprises - reception area

Existing custom reception desk and signage were re-purposed from previous office and integrated into new design. Custom cabinetry (red unit behind desk) was fabricated to shield items from view (courier packages, binders, coats, etc)

Aland Enterprises - boardroom
Aland Enterprises - boardroom

Existing furniture and bookcases were integrated into the designing of the new boardroom. Ceiling features the lighting products they represent

Aland Enterprises - work area
Aland Enterprises - work area

Corporate red as well as other bright wall colours were used to relieve eye strain from long term computer use

Aland Enterprises - kitchen / lounge
Aland Enterprises - kitchen / lounge

Existing kitchen finishes were integrated with the new colour scheme

Sakto - public corridor
Sakto - public corridor

Introduction of new ceiling fixtures, flooring and custom wood panelling with integrated lighting that harmonizes with the pinkish tones of the existing granite, allowed for an upscaled look achieved on a modest budget

Sakto - public corridor
Sakto - public corridor

Introduction of new ceiling fixtures, flooring and custom wood panelling with integrated lighting that harmonizes with the pinkish tones of the existing granite, allowed for an upscaled look achieved on a modest budget